05 decembrie 2014

❀ Sărbători cu cărți — HOP „Cadouri de Crăciun” ❀

Hallo, dragii mei bibliofili!
Mă aflu aici cu scopul de a promova lectura prin toate mijloacele posibile. Așadar, iată-mă scriindu-vă despre concursul anual HOP „Cadouri de Crăciun” organizat de blogul Bibliophile Mystery, care ne invită să vă oferim vouă, cititorilor, cadouri cu ocazia Crăciunului. Întrucât e vorba de o întreagă echipă de pe blogosferă, concursurile cu cărți se extind pe mai multe bloguri. Am să vi le înșir mai jos mai târziu. 
Acum însă, iată titlurile pe care le pun eu la bătaie:

recenzia aici

(în caz că reușesc, s-ar putea să vă surprind și cu un semn de carte personalizat de mine)

Iar acum, bineînțeles, regulile pentru a vă înscrie:

 urmăriți blogul Surorile Bibliotecă prin e-mail, Google+ sau Facebook (aveți alternativele în coloana din dreapta, începând de sus ☺)
un mic like paginii noastre de Facebook Surorile Bibliotecă, cât și sponsorilor noștri: Cărți Anticariat, Editura Univers, Editura Litera, Libris.
distribuiți/share-uiți public acest concurs pe Facebook/Twitter;
pe final, iscăliți-vă într-un comentariu numele de Facebook, adresa de mail/numele contului de Google+ și link-ul distribuirii concursului ȘI răspundeți la întrebarea: Ce iubiți, sau nu, la perioada sărbătorilor de iarnă? Sunt tare curioasă să vă aflu gândurile! 

Concursul se va derula între 6 decembrie și 25 decembrie.
Câștigătorii vor fi doi la număr. Unul ales prin random.org și altul pe baza răspunsului la întrebarea mea, în funcție de cât de tare mă ma convinge de opinia pe care o are despre perioada asta luminoasă!

toate regulile de mai sus sunt obligatorii; în funcție de înscrierile voastre, eu vă validez participarea, iar dacă ele nu sunt respectate, atunci nu vă voi lua în considerare încrederea • 

După cum am promis, iată celelalte bloguri participante la HOP, la ale căror concursuri vă invit cu drag să vă înscrieți:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.


Vă aștept cu tolba de cadouri deschisă!


5 comentarii:

  1. Nume FB: Alina Stoian Sampetru
    Mail: alina_stoian88@yahoo.com
    https://www.facebook.com/alwssa/posts/1001761009840938?pnref=story

    Sarbatorile de iarna sunt cele mai frumoase sarbatori din intregul an. Aduc cu ele pace, seninatate, iubire afta de aproape, bucuria din ochii copiilor atunci cand descopera cadourile lasate de Mos Nicolae sau de Mos Craciun. Iubesc Sarbatorile de iarna pentru ca sunt sarbatorile care ne apropie de familie, pentru ca in fiecare an, de cand eram mica, Mos Craciun mereu imi lasa cate o carte sub brad (destept Mos Craciun), pentru ca in aceasta perioada suntem mai buni fara sa ne dam seama. Imi place forfota din magazine inainte de Craciun, dar cel mai mult imi place linistea din ziua de Craciun, cand toata lumea este asezata in jurul bradului si deschide cadouri si isi ureaza numai lucruri bune. Imi plac Sarbatorile de iarna pentru harnicia mamicilor si a bunicutelor care robotesc de dimineata pana seara pentru a face bucate alese., pentru veselia din jurul mesei de Craciun, pentru colindatorii care abia astepta sa se faca seara sa iasa sa ne vesteasca Nasterea lui Hristos. Sunt sarbatori cu adevarat magice

    RăspundețiȘtergere
  2. Facebook: Baban Alexandru-Marian
    Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian
    Iubesc la perioada sarbatorilor de iarna, luminile specifice acestei perioade, care dau o atmosfera frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc blogul prin:
    Gfc: Ema
    Email: insideovi2005@yahoo.com
    Fb: Ema Georgiana

    Like-uri cu Ema Georgiana
    Share: https://twitter.com/EmaBercaru/status/541999976503451648

    In perioada sarbatorilor de iarna iubesc sa fiu alaturi de familie, la caldura, sa fie zapada afara, sa am un brad impodobit si cu multa ciocolata dedesubt si sa simt miros de cozonaci si de portocale. Mi-au placut intotdeauna sarbatorile acasa la ai mei, la tara, unde focul se auzea in soba, colindatorii la poarta, erau peisaje superbe in livada atunci cand ningea, iar in casa domnea voia buna. In acest an nu pot fi cu ei de Craciun, dar sper ca anul viitor sa am din nou parte de un Craciun frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fb: Yuki Blue
    E-mail: ice_maria_2010@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/aimikimiko/posts/372204296290361?pnref=story

    Cand ma gandesc la sarbatorile de iarna, o multime de sentimente ma invaluie. Nu cred ca exista ceva ce nu as putea iubi la aceasta perioada, mai ales ca se pune accent pe familie, iar aceasta este cel mai de pret lucru. Totul incepe de la impodobitul bradului, cand impreuna realizam un decor ce ne umple sufletul de bucurie. Urmeaza masa de Craciun, ce reprezinta momentul cand timpul se opreste si in jurul nostru plutesc mirosurile de cozonaci proaspeti, de portocale, scortisoara si vin fiert, impletit cu rasetele noastre si colindele copiilor. De asemenea, fulgii de zapada intensifica sentimentul de caldura, iubire si protejare pe care mi le ofera familia mea, deoarece doar alaturi de ei stiu ca totul va fi bine.
    Aceasta perioada a sarbatorilor de iarna este momentul cand in sufletele noastre exista doar bunatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. FB: Alexandra Marta
    marta.alexandra95@yahoo.com
    https://twitter.com/alexaale145/status/543749534867005440
    Iubesc atmosfera de Craciun. Iubesc zapada si totul sa fie alb. Ador luminitele si brazii si toate decoratile.

    RăspundețiȘtergere