04 decembrie 2014

Câștigătorul concursului sponsorizat de Libris.ro


Vă salut dintre cursurile de lingvistică!


Cu toate parțialele și testele pe care urmează să le dau în perioada asta frumoasă de iarnă tânără, am lăsat anunțarea câștigătorului concursului sponsorizat de Libris pe planul al cincilea. Așadar, după lungi frământări în care am oscilat între răspunsurile voastre atât de frumos scrise, am reușit să mă hotărăsc cui merită să-i încredințez acest cadou, nu neapărat premiu. Cu toții ați dat răspunsuri care m-au făcut să-mi trec pe lista mea de must read interminabilă cărțile pe care le-ați descris cu atâta drag, în special Oana Ungureanu.
Felicitări, Oana! Îți mulțumim pentru frumoasa istorisire a romanului „Mic dejun cu Socrate” care ne-a bucurat atât apetitul pentru cărți. Sperăm să te bucure acest pre-cadou înainte de sărbători. Te invit să îi trimiți un mail Loredanei Tudor, persoanei de contact de pe librăria online Libris, la adresa loredana.tudor@libris.ro. Nu uita să precizezi cu ce scop vii, ca să te recunoască!

Ceilalți, nu vă descurajați! Blogul nostru este deschis să vă ofere cărți în schimbul simpatiei voastre pentru blogul nostu. Așadar, vă aștept și la celelalte concursuri care vor urma și care sunt și în prezent în derulare. Vă cuprind dintre rafturi!

2 comentarii: